Stichting Chagpori voor Tibetaanse Geneeskunde

Financiële steun voor projecten in 2016
Om donaties voor de belastingdienst aftrekbaar te maken is een volmacht via de notaris niet meer nodig. Wel is het belangrijk om een brief te vragen aan de SCTG waarop het gedoneerde bedrag vermeld staat. Wil je zo’n brief hebben, stuur dan een mail met dit verzoek aan: info@sctg.nl

SCTG heeft verschillende acties en projecten lopen voor de financiële ondersteuning voor Chagpori Darjeeling en Chagpori Salugara.

  • "Draag een steentje bij!". Iedere gedoneerde euro staat symbool voor een bouwsteen voor het Chagpori Salugara-project.
  • "Tsa Tsa". Het Tsa Tsa-project voegt een spirituele noot toe aan jouw donatie. [Als je dat op prijs stelt ontvang je na je donatie een gezegende traditionele Tibetaanse kleitablet naar keuze.]
  • Voor hen die graag een connectie willen maken met de nieuwe incarnatie van Trogawa Rinpoche is het mogelijk om een speciale donatie te doen, die besteedt wordt aan de opleiding van de Yangsi.

Bij overboeking op de SCTG-rekening is het belangrijk te vermelden voor welk project de donatie bedoeld is.
ING Bankrekening:
IBAN: NL31 INGB 0005425933
BIC: INGBNL2A

De SCTG is een stichting die er in slaagt om de onkosten in Nederland zo minimaal mogelijk te houden, daardoor gaat vrijwel elke gedoneerde euro rechtstreeks naar India.

Mocht je fondsen weten of ideeën hebben om Chagpori bij hun werk en projecten te helpen, dan horen wij dat graag!